Lens Information

Bifokale Linser

Bifokale kontaktlinser er utformet for å gi god visjon til personer som har en tilstand som kalles presbyopi. De viktigste tegnene på at du utvikler presbyopi er at du må holde menyer, aviser og annet lesestoff lenger fra øynene å se det tydelig. I dag, de fleste produsenter tilbyr multifokale kontaktlinser, disse er laget av silikon hydrogel materiale og gir mye mer oksygen til hornhinnen enn konvensjonelle myke linser, for mer komfort og er tilgjengelig for både daglig slitasje og utvidet slitasje. Selv bifokale linser har eksistert i lang tid, har de ikke vært veldig populært blant brukerne med denne synsfeil, er mye av dette fordi det har vært vanskelig å tilpasse formen på linsen, som fører til frustrasjon blant de som bruker disse typene av objektiver, men mye har skjedd siste året, og nå er det et bredere spekter av forskjellige typer og former av linser. Merker av multifokale kontaktlinser laget av silikon hydrogel inkluderer Acuvue Oasys for Presbyopi (Vistakon), Air Optix Aqua Multifocal (Ciba Vision), Biofinity Multifocal (Cooper) og Purevision Multi-Focal (Bausch + Lomb).

Kontakt oss

Om oss

Målet for alle oss på Lensoffers er å hjelpe deg som bæreren av kontaktlinser, for å finne de beste originale objektiver tilgjengelig på markedet, på den beste tilgjengelige pris. Vi bestreber oss på å levere en bedre og mer komfortable hverdagen ved bruk av linser. Vi gir informasjon og skrive om kampanjer om kontaktlinser, linsevæske og linse tilbehør fra de største internasjonale leverandører som Bausch %amp% Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson %amp% Johnson og Alcon.

Adresse

LensOffers
112 Griva Digeni
Limassol 3101
Cyprus



Telefon


Støtte
357 96500852


Ansvarsfraskrivelse:
Vi ønsker å tilby den beste prisen.
Prisene kan endres uten forvarsel, og på grunn av våre hyppige oppdateringer kan variere umiddelbart.
Vennligst sjekk den endelige prisen på selgeren nettsted før du bestiller.
Lensoffers kan ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for kjøpmann prising eller feil i produktinfo som tilbys av kjøpmenn.
Vennligst rapporter eventuelle problemer.

Bestill kontaktlinser og andre synspleie produkter online på lave priser fra LensOffers
© 2012-2019 LensOffers.com, all rights reserved.