Lens Information

Crazy Lenses

Disse linsene er for de som ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet! Crazy linser er for tiden tilgjengelig i en rekke forskjellige stiler og modeller. Lyst til å være kveldens styggeste Zombie på maskerade eller synes døde med solide sorte linser? Kanskje for å føle hvordan det er å være en vampyr? Eller for de som elsker rosa, kan du bruke linsene helt i rosa, som sikkert betyr at du får mange ser neste gang du går for en spasertur i byen. Det er Crazy linser i alle former og varianter, og hvis du vil ha den ultimate utseende for neste Halloween deretter et par sprø kontaktlinser er et must.

Kontakt oss

Om oss

Målet for alle oss på Lensoffers er å hjelpe deg som bæreren av kontaktlinser, for å finne de beste originale objektiver tilgjengelig på markedet, på den beste tilgjengelige pris. Vi bestreber oss på å levere en bedre og mer komfortable hverdagen ved bruk av linser. Vi gir informasjon og skrive om kampanjer om kontaktlinser, linsevæske og linse tilbehør fra de største internasjonale leverandører som Bausch %amp% Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson %amp% Johnson og Alcon.

Adresse

LensOffers
112 Griva Digeni
Limassol 3101
CyprusTelefon


Støtte
357 96500852


Ansvarsfraskrivelse:
Vi ønsker å tilby den beste prisen.
Prisene kan endres uten forvarsel, og på grunn av våre hyppige oppdateringer kan variere umiddelbart.
Vennligst sjekk den endelige prisen på selgeren nettsted før du bestiller.
Lensoffers kan ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for kjøpmann prising eller feil i produktinfo som tilbys av kjøpmenn.
Vennligst rapporter eventuelle problemer.

Bestill kontaktlinser og andre synspleie produkter online på lave priser fra LensOffers
© 2012-2019 LensOffers.com, all rights reserved.