Lens Information

Endagslinser

Daily linser er en av de mest populære objektivene på markedet, og er utrolig enkel og praktisk. Hver morgen, ta ut en pakke med alle nye objektiver, når dagen er over, bare ta dem ut og kaste dem bort. Det er mange fordeler med endagslinser, ved å bytte til helt nye linser hver dag reduserer risikoen for irritasjon som kan oppstå med skitne linser. Noen eksperter er enige om at jo oftere du erstatte linsene, jo sunnere er det for øynene (dette er ikke vitenskapelig bevist) En annen fordel er at du ikke trenger å rense kontaktlinser hver dag, og du trenger ikke å lagre dem i kontakt linsevæske over natten. Ulemper ved Dagslinser er prisen, disse linsene er generelt dyrere enn andre objektiver, men på den annen side trenger du ikke å kjøpe tilbehør som og kontaktlinsevæske eller container. I dag er det endagslinser for de fleste synsproblemer, du kan også som astigmatic bruker daglig disponibel kontaktlinser hvis du ikke krever for høy styrke.

Kontakt oss

Om oss

Målet for alle oss på Lensoffers er å hjelpe deg som bæreren av kontaktlinser, for å finne de beste originale objektiver tilgjengelig på markedet, på den beste tilgjengelige pris. Vi bestreber oss på å levere en bedre og mer komfortable hverdagen ved bruk av linser. Vi gir informasjon og skrive om kampanjer om kontaktlinser, linsevæske og linse tilbehør fra de største internasjonale leverandører som Bausch %amp% Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson %amp% Johnson og Alcon.

Adresse

LensOffers
112 Griva Digeni
Limassol 3101
CyprusTelefon


Støtte
357 96500852


Ansvarsfraskrivelse:
Vi ønsker å tilby den beste prisen.
Prisene kan endres uten forvarsel, og på grunn av våre hyppige oppdateringer kan variere umiddelbart.
Vennligst sjekk den endelige prisen på selgeren nettsted før du bestiller.
Lensoffers kan ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for kjøpmann prising eller feil i produktinfo som tilbys av kjøpmenn.
Vennligst rapporter eventuelle problemer.

Bestill kontaktlinser og andre synspleie produkter online på lave priser fra LensOffers
© 2012-2019 LensOffers.com, all rights reserved.