Lens Information

Fargede Linser

Fargede kontaktlinser har blitt en langsiktig trend der du enkelt kan endre din naturlige øyenfarge, Har du blå øyne og ønsker å endre fargen til grønn? Eller har du brune øyne og ønsker å prøve hvordan det er å ha grønt? Ja, det er bare fantasien som setter grenser og i dag er det er også fargede linser med styrke (kan ikke rette alle synsproblemer) Bruk av fargede kontaktlinser har vokst eksponentielt i nyere tid. Disse relativt billige linser er nå tilgjengelig på de fleste av forhandlerne til en fornuftig pris.

Kontakt oss

Om oss

Målet for alle oss på Lensoffers er å hjelpe deg som bæreren av kontaktlinser, for å finne de beste originale objektiver tilgjengelig på markedet, på den beste tilgjengelige pris. Vi bestreber oss på å levere en bedre og mer komfortable hverdagen ved bruk av linser. Vi gir informasjon og skrive om kampanjer om kontaktlinser, linsevæske og linse tilbehør fra de største internasjonale leverandører som Bausch %amp% Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson %amp% Johnson og Alcon.

Adresse

LensOffers
112 Griva Digeni
Limassol 3101
CyprusTelefon


Støtte
357 96500852


Ansvarsfraskrivelse:
Vi ønsker å tilby den beste prisen.
Prisene kan endres uten forvarsel, og på grunn av våre hyppige oppdateringer kan variere umiddelbart.
Vennligst sjekk den endelige prisen på selgeren nettsted før du bestiller.
Lensoffers kan ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for kjøpmann prising eller feil i produktinfo som tilbys av kjøpmenn.
Vennligst rapporter eventuelle problemer.

Bestill kontaktlinser og andre synspleie produkter online på lave priser fra LensOffers
© 2012-2019 LensOffers.com, all rights reserved.