Lens Information

Månedslinser

Månedslinser er den vanligste typen av gjenbrukbare objektiver, disse objektivene du bruker, som navnet antyder, i 30 dager. Månedslinser krever rensing når du ta ut kontaktlinsene om natten, er det viktig å rengjøre dem grundig for å opprettholde dens varighet. Hvis du er uforsiktig med rengjøring, vil det bli belegg på overflaten av dine kontaktlinser, skjer dette fordi tårevæske som inneholder proteiner, fett og mineraler stadig komme i kontakt med linsene. Hvis du får belegg på linsene, vil dette øke risikoen for irritasjon og i verste fall selv infeksjoner og betennelser i øynene, noe som kan føre til at du ikke kunne bruke linser for en stund, og også kan skade øynene dine over tid. Men hvis du bare klarer rengjøring av linsene, deretter månedslinser er veldig behagelig og lett å bruke og en fter en måned for å bruke linsene skal erstattes. Dette gjelder uansett om du bruker kontaktlinser hver dag eller ikke. Fordelene med månedlige kontaktlinser er først og fremst pris og tilbud, månedslinser er billig sammenlignet med andre objektiver og er tilgjengelig i mange merker, farger, og for de fleste synsproblemer.

Kontakt oss

Om oss

Målet for alle oss på Lensoffers er å hjelpe deg som bæreren av kontaktlinser, for å finne de beste originale objektiver tilgjengelig på markedet, på den beste tilgjengelige pris. Vi bestreber oss på å levere en bedre og mer komfortable hverdagen ved bruk av linser. Vi gir informasjon og skrive om kampanjer om kontaktlinser, linsevæske og linse tilbehør fra de største internasjonale leverandører som Bausch %amp% Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson %amp% Johnson og Alcon.

Adresse

LensOffers
112 Griva Digeni
Limassol 3101
CyprusTelefon


Støtte
357 96500852


Ansvarsfraskrivelse:
Vi ønsker å tilby den beste prisen.
Prisene kan endres uten forvarsel, og på grunn av våre hyppige oppdateringer kan variere umiddelbart.
Vennligst sjekk den endelige prisen på selgeren nettsted før du bestiller.
Lensoffers kan ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for kjøpmann prising eller feil i produktinfo som tilbys av kjøpmenn.
Vennligst rapporter eventuelle problemer.

Bestill kontaktlinser og andre synspleie produkter online på lave priser fra LensOffers
© 2012-2019 LensOffers.com, all rights reserved.