Lens Information

Round-the-clock Objektiver

Round-the-clock-objektiver er akkurat som det høres ut, linser du kan ha døgnet rundt i opptil 30 dager, og er populære blant unge mennesker. I motsetning linser og månedslinser, trenger du ikke bruke tid på å sette inn og fjerne dem fra øynene hver dag, trenger du ikke rengjør dem eller lagre dem i flytende over natten. Round-the-clock-objektiver er laget av et spesielt materiale som heter silikon hydrogel. Silikon hydrogel som en kontaktlinsemateriale har betydd et gjennombrudd i forhold til tradisjonelle hydrogel linser, når den passerer opp til seks ganger så mye oksygen. Et høyt oksygentilførsel til øyet er viktig for et behagelig og sunt bruk av linser, og dette gjør det mulig å sove med disse objektivene. Øynene kan i utgangspunktet "puste" normalt.

Kontakt oss

Om oss

Målet for alle oss på Lensoffers er å hjelpe deg som bæreren av kontaktlinser, for å finne de beste originale objektiver tilgjengelig på markedet, på den beste tilgjengelige pris. Vi bestreber oss på å levere en bedre og mer komfortable hverdagen ved bruk av linser. Vi gir informasjon og skrive om kampanjer om kontaktlinser, linsevæske og linse tilbehør fra de største internasjonale leverandører som Bausch %amp% Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson %amp% Johnson og Alcon.

Adresse

LensOffers
112 Griva Digeni
Limassol 3101
CyprusTelefon


Støtte
357 96500852


Ansvarsfraskrivelse:
Vi ønsker å tilby den beste prisen.
Prisene kan endres uten forvarsel, og på grunn av våre hyppige oppdateringer kan variere umiddelbart.
Vennligst sjekk den endelige prisen på selgeren nettsted før du bestiller.
Lensoffers kan ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for kjøpmann prising eller feil i produktinfo som tilbys av kjøpmenn.
Vennligst rapporter eventuelle problemer.

Bestill kontaktlinser og andre synspleie produkter online på lave priser fra LensOffers
© 2012-2019 LensOffers.com, all rights reserved.